Pyöräkuormaaja siirtää taakkasi

Joskus on tilanteita, että sinulla on työ tehtävänä, mutta ei sopivaa konetta. Siirrä taakkasi edullisesti pyöräkuormaajalla, jonka saat käyttöösi jopa samana työpäivänä.

 

Saat työsi tuottamaan

Jos jännitystä kaipaat, saatat pettyä. Toiminta meidän kanssamme on yllätyksetöntä – tiedät jo vuokratessasi, millaiset kustannukset vuokrakoneen käytöstä syntyy. Tiedät myös, että vuokraamasi kone toimii ja tuottaa tulosta. Vuokrakoneella työskentely on myös vapauttavaa – pääomasi eivät ole sidottuja koneisiin ja laitteisiin, vaan voit investoida ne tuottavammin.

Tarkemmat tiedot vuokrauksen kuluista löydät hinnastostamme ja konevuokrausehdoista

 

Vuokraa helposti netissä

Valitse sopiva pyöräkuormaaja ja lisävarusteet, ja saat ne puhtaana ja huollettuna käyttöösi, silloin kun tarvitset. Voit vuokrata koneen päiväksi tai vuodeksi - ihan miten tarve vaatii. Vuokrakonepalvelumme on tehty sinulle helpoksi:

  1. Valitse työhösi sopiva kone.
  2. Valitse lisätarvikkeet.
  3. Ilmoita milloin tarvitset koneen.
  4. Nouda kone tai tilaa meiltä kuljetus haluamallesi päivälle. 
  5. Ryhdy hommiin.
  6. Palauta kone puhdistettuna tai tilaa nouto ja puhdistus koneelle. Tutustu pesuhinnastoon.
  7. Nauti hyvän työn jäljistä!

Jos äkillinen tarve yllättää, teemme kaikkemme, että saat sopivan pyöräkuormaajan lisävarusteineen käyttöösi jopa samana työpäivänä.

Soita 0400 158 677 tai varaa netissä.

 

Keskity työhösi, älä huoltamiseen

Vuokra-aikana sinun vastuullasi ovat tavalliset hoito- ja ylläpitotoimet, kuten öljyjen tarkistus ja lisäys, koneen rasvaus, tankkaus ja renkaiden ilmanpaineiden tarkastus ja lisäys sekä koneen rikkoutumista ehkäisevä puhdistus.

Koneiden huollot ja korjaukset ovat meidän vastuullamme myös vuokrasopimuksen aikana. Kun määräaikaishuollon aika tulee, ilmoitamme siitä sinulle hyvissä ajoin ja järjestämme huollon.

Jos kone rikkoutuu urakkasi aikana, ota meihin yhteyttä. Järjestämme koneelle korjauksen mahdollisimman pian tai toimitamme käyttöösi vastaavan koneen.

 

Vuokrakuormaajat hovitoimittajaltasi

Olemme pyöräkuormaajien hovitoimittaja. Palvelemme rakennusliikkeitä, urakoitsijoita, viherrakentajia, kiinteistöhuoltofirmoja ja yksityisiä rakentajia. Vuokrakalustomme koostuu uutta vastaavassa kunnossa olevista pyöräkuormaajista lisävarusteineen. Laajennamme valikoimaamme jatkossa asiakkaiden toiveiden mukaan. Mitä koneita sinä haluaisit vuokrata meiltä? Ehdota!

Kramer_650_studio